| آخرین اخبار گروه |
|
||||||
| توجه |
![]() |
|
|
#21 | |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰
موقعیت: taleghan
نقل قول:
با درود بی پایان جناب خداوردی پوزش میخوام . حق با شماست مقصر من بودم که بحث به شوخی ، شلوار جین کشیده شد به هر حال شرمنده دوستان ببخشید
وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تو را در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تو را با اشک هایم می چشید من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی |
|
|
|
|
| کاربران : 6 تشکر کرده اند از شما maziar 66 برای ارسال این پست سودمند: |
Artavil offroad (۳۰-۰۳-۱۳۹۱),
Farzin Power (۱۹-۰۶-۱۳۹۱),
javad defender (۲۹-۰۳-۱۳۹۱),
khodaverdi (۲۹-۰۳-۱۳۹۱),
OMID123 (۴-۰۷-۱۳۹۱),
رضا. (۹-۰۱-۱۳۹۲)
|
|
|
#22 |
|
عضو سایت
![]() |
این هم تجربه من روی شبدیز در دشت ورارو
توی سربالایی ها و گردنه های مسیر دشت به دلیل فشار روی موتور و بالارفتن دما و همچنین فرسوده بودن شیلنگ ها که شرح اون رو تو گزارش سفر نوشتم: http://patrol.ir/showthread.php?t=3164 این شیلنگ چموش 10 سانت شکاف خورد و با صدای مهیبی آب و بخار رو پرتاب کرد. با کمک حمید خان و صندوق جادویی تویتی یک شیلنگ یدکی پیدا شد و نیمه سمت راست از شیلنگ قدیمی به نیمه سمت چپ و شیلنگ جدید متصل شد . در محل مشخص شده در عکس از یک لوله آب گالوانیزه به طول حدود 5 سانت استفاده شد. شب قبل از حرکت مثل اینکه به من الهام شده بود که جعبه ابزار قدیمی که پر از خنزر و پنزر بود رو هم بردارم که این لوله عزیز توی همین باکس بود و شدیداً به درد خورد. البته قسمت سمت راست شیلنگ از محل اتصال پایین در این عکس: مجدداً در چند کیلومتر بعد شکاف خورد و با یک قطعه شیلنگ دیگر که حمید خان داشت تعویض شد که در این عکس شیلنگ ها هر دو جدید بسته شده اند و تا پایان سفر مشکلی پیش نیامد. همراه داشتن چند شیلنگ با سایزهای مختلف (از جمله شیلنگ بنزین) و بست های مناسب و تسمه ها هم وزن کم و هم حجم کمی اشغال می کنند ولی بسیار ضروری هستند. - با تشکر ویژه از جواد عزیز برای این تاپیک مفید که واقعاً جای تشکر دارد. ارادتمند امیر |
|
|
|
| کاربران : 13 تشکر کرده اند از شما RoadRunner برای ارسال این پست سودمند: |
1352 (۳۰-۰۳-۱۳۹۱),
1357 (۱۰-۰۴-۱۳۹۱),
Artavil offroad (۳۰-۰۳-۱۳۹۱),
ashnagar (۳۱-۰۳-۱۳۹۱),
javad defender (۱۰-۰۴-۱۳۹۱),
khodaverdi (۲۹-۰۳-۱۳۹۱),
M.GALAXY (۱۷-۱۱-۱۳۹۱),
maziar 66 (۲۹-۰۳-۱۳۹۱),
sahand (۵-۰۴-۱۳۹۱),
salami2011 (۳-۰۷-۱۳۹۱),
toity (۱۹-۰۹-۱۳۹۱),
رضا. (۹-۰۱-۱۳۹۲)
|
|
|
#23 |
|
عضو سایت
![]() |
بجای هندل در مواقعی که امکان هل دادن ماشین نیست میتونین زیر چرخ جکبزنین و یه طنابرو به یه گوشه رینگ ببندین (هرچه دورتر بهتر)وباطناب چرخو بسرعت به حرکت در بیارین (عین مراحل هلدادن)بعد راننده کلاچو ول کنه ماشین روشن میشه
بفرمایین اینم نمونش: http://www.aparat.com/v/222e626b8532...6df3ce5a207263 ![]() ![]()
دادایون 2 تا آزمایش ساده هست که من بهشون دسترسی ندارم لطفا اگر کسی امکانشو داره و میتونه انجامشون بده نتیجشو محبت کنه به من اطلاع بده کنه یکیhttp://www.4x4iran.com/showthread.php?t=5534 تو پست21 و یکی هم http://www.4x4iran.com/showthread.php?t=3295تو پست 137هستش بازم ممنون![]() |
|
|
|
| کاربران : 8 تشکر کرده اند از شما Artavil offroad برای ارسال این پست سودمند: |
1357 (۱۰-۰۴-۱۳۹۱),
javad defender (۱۰-۰۴-۱۳۹۱),
M.GALAXY (۱۷-۱۱-۱۳۹۱),
mohammad_200200 (۱۲-۰۴-۱۳۹۱),
naderlo (۱۰-۰۴-۱۳۹۱),
pajan (۲-۰۷-۱۳۹۱),
رضا. (۹-۰۱-۱۳۹۲)
|
|
|
#24 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰
موقعیت: اردبیل
برادران خیلی کمه دستا شله بیایین خیلی کمه برا افرودیاش اف داره ها
|
|
| کاربران : 6 تشکر کرده اند از شما javad defender برای ارسال این پست سودمند: |
Artavil offroad (۱۳-۰۴-۱۳۹۱),
M.GALAXY (۱۷-۱۱-۱۳۹۱),
salami2011 (۳-۰۷-۱۳۹۱),
toyotaa (۵-۰۸-۱۳۹۱),
رضا. (۹-۰۱-۱۳۹۲)
|
|
|
#25 |
|
عضو سایت
![]() |
دادایون میخ یادتون نره هم بجای اشپیل میشه استفاده کرد هم میشه برای کور کردن مسیر لولهءترمز ازش بهره برد
بدینصورت که لولهء ترمز را از محل اتصال باز نموده میخ مناسب را داخل لوله میگذاریم که لبهء آن به لبهء مهرهء لوله چسبیده باشد حال مهره را میبندیم که با سفت تر کردن مهره لبهء میخ آببندی شده آن لولهء ترمز از مدار خارج میشود این راهکار در مواجه با نشتی و پارگی یا شکستگی لوله های مسی ترمز ویا اشکال در سیلندر ولوازم ترمز کاربرد ویژه ای دارد ![]()
دادایون 2 تا آزمایش ساده هست که من بهشون دسترسی ندارم لطفا اگر کسی امکانشو داره و میتونه انجامشون بده نتیجشو محبت کنه به من اطلاع بده کنه یکیhttp://www.4x4iran.com/showthread.php?t=5534 تو پست21 و یکی هم http://www.4x4iran.com/showthread.php?t=3295تو پست 137هستش بازم ممنون![]() |
|
|
|
| کاربران : 8 تشکر کرده اند از شما Artavil offroad برای ارسال این پست سودمند: |
Farzin Power (۳-۰۸-۱۳۹۱),
javad defender (۲-۰۷-۱۳۹۱),
M.GALAXY (۱۷-۱۱-۱۳۹۱),
RoadRunner (۲-۰۷-۱۳۹۱),
salami2011 (۳-۰۷-۱۳۹۱),
skyjeep (۴-۰۷-۱۳۹۱),
viper7 (۲-۰۷-۱۳۹۱),
رضا. (۹-۰۱-۱۳۹۲)
|
|
|
#26 |
|
عضو سایت
![]() |
به نظر من هرچیزی تو ماشینی که میره آفرود لازم هستش. من خودم تو ماشین از نخ و سوزن و چراغ قوه.لیزر 13کیلومتری.دوربین شکاری.30متر طناب.هرچی که به فکرم رسیده باشه گذاشتم تو کیف لوازمات.
|
| کاربران : 6 تشکر کرده اند از شما kurd_patrol برای ارسال این پست سودمند: |
ali.pajero (۳-۰۷-۱۳۹۱),
Artavil offroad (۴-۰۷-۱۳۹۱),
javad defender (۳-۰۷-۱۳۹۱),
M.GALAXY (۱۷-۱۱-۱۳۹۱),
salami2011 (۳-۰۷-۱۳۹۱)
|
|
|
#27 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹
موقعیت: زیر پونس نقشه
سلام دوستان راه حل تشخیص قطب مثبت ومنفی باطری یک راه علامت مثبت برای مثبت و علامت منفی برا ی قطب منفی و قطب مثبت کمی کلفتر از قطب منفی است و رنگ قرمز برای مثبت و رنگ مشکی یا ابی برای منفی .و اگر دو سیم را به دو قطب باطری وصل کرده و داخل خانه های دوم از هر طرف بزاریم اطراف سیمی که بیشتر بجوشدقطب مثبت می باشد . واگر سر با طری ها مثل هم بودند دو قطعه سیب زمینی را به قطبین بچسبانیم قطبی که سیب زمینی را بیشتر سیاه کرده قطب مثبت می باشد ...
![]() |
|
|
|
| کاربران : 10 تشکر کرده اند از شما salami2011 برای ارسال این پست سودمند: |
dfcir (۲-۱۱-۱۳۹۱),
M.GALAXY (۱۷-۱۱-۱۳۹۱),
mehdi-sh (۱۱-۰۲-۱۳۹۲),
meisam92 (۹-۰۱-۱۳۹۲),
OMID123 (۴-۰۷-۱۳۹۱),
skyjeep (۴-۰۷-۱۳۹۱),
yadi (۳-۰۷-۱۳۹۱),
برادر قاچاقچی (۳-۰۷-۱۳۹۱)
|
|
|
#28 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰
موقعیت: اردبیل
درود اقای سلامی عزیز اون سیب زمینی رو خوب اومدی نمیدونستم
|
|
| کاربران : 7 تشکر کرده اند از شما javad defender برای ارسال این پست سودمند: |
M.GALAXY (۱۷-۱۱-۱۳۹۱),
OMID123 (۴-۰۷-۱۳۹۱),
omid_d2 (۳-۰۷-۱۳۹۱),
salami2011 (۳-۰۷-۱۳۹۱),
toyotaa (۵-۰۸-۱۳۹۱)
|
|
|
#29 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰
موقعیت: قزوين
درود
اگر باک سوراخ شد بهترین ماده خرماوسیمان واب را مخلوط کرده وبرسوراخ بگذارید وبفشارید اگر باک خیلی ناجور پاره شد گالن بنزین اگرنداشتید 4لیتری یاجای نوشابه 1.5لیتری رابا سیم به باربند یاکاپوت ماشین ببندید وباشیلنگ به پمپ بنزین اتصال نمایید { بارعایت ایمنی } شاد زی |
|
|
|
| کاربران : 8 تشکر کرده اند از شما 10002000 برای ارسال این پست سودمند: |
javad defender (۳-۰۷-۱۳۹۱),
M.GALAXY (۱۷-۱۱-۱۳۹۱),
majidjunior (۳-۰۷-۱۳۹۱),
mehdi-sh (۱۱-۰۲-۱۳۹۲),
salami2011 (۳-۰۷-۱۳۹۱),
yadi (۳-۰۷-۱۳۹۱)
|
|
|
#30 |
|
عضو سایت
![]() |
من شنيدم موقعي كه باك سوراخ شد صابون خشك هم خيلي خوب جواب ميده واسه جلوگيري از نشتي
|
| کاربران : 6 تشکر کرده اند از شما majidjunior برای ارسال این پست سودمند: |
10002000 (۳-۰۷-۱۳۹۱),
M.GALAXY (۱۷-۱۱-۱۳۹۱),
mehdi-sh (۱۱-۰۲-۱۳۹۲),
salami2011 (۳-۰۷-۱۳۹۱)
|
![]() |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |